L’edil d’Urbanisme, Jose Orozco, ha girat visita a les obres de rehabilitació que l’Ajuntament d’Altea està duent a terme a la Casa Villa Gadea amb una subvenció de la Conselleria de Cultura de 200.000 euros.

L’actuació, adjudicada en el seu dia mitjançant concurs públic a l’empresa alteana Ripoll Construccions, consisteix en la realització de treballs d’impermeabilització a la coberta; intervenció en la fusteria; lluït dels revestiments i modernització dels lavabos, convertint-los en accessibles. Ha explicat el responsable municipal d’Urbanisme.

“Les obres estan ja avançades i es preveu que en unes setmanes conclouran”; ha apuntat Jose Orozco, qui ha puntualitzat que “es tracta d’una actuació d’acord amb la normativa de protecció de Bé de Rellevància Local de Villa Gadea, emmarcada en les obres de manteniment i conservació de l’immoble, patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana”.

“La coberta era el més deteriorat ja que presentava importants filtracions, per això els treballs de rehabilitació de la mateixa són els que més temps i recursos estan necessitant”; ha declarat l’edil, qui ha detallat que “s’ha impermeabilitzat i s’han canviat les teules que estaven en mal estat amb l’objecte d’eliminar les goteres”.

Jose Orozco ha conclòs indicant que “amb aquesta important actuació de rehabilitació la Casa Gadea quedarà en perfectes condicions per a albergar activitats i estar oberta al públic”.