La proposta guanyadora ha estat “Pont de Montcau”

Esta tercera edició de pressupostos participatius 2019 ha conclòs amb bons resultats i major participació que les edicions anteriors. Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament d’Altea ha apostat per la democràcia participativa dels alteans i alteanes per decidir sobre els aspectes que més els preocupen del municipi.

En total han votat 1.051 persones i s’han emès 2.256 vots. El “Pont de Montcau” ha estat la proposta guanyadora amb 408 vots, en la que es proposa una adaptació del carrer per a tots els ciutadans afegint rampes. En segon lloc ha estat la iniciativa “Millores per al barri de Cap Blanc” amb 381 vots i en tercer lloc “Amb el nom d’Altea” amb 261 vots.

La regidora de Participació Ciutadana, Maria Antonia Laviós ha comentat que “finalitzem l’edició amb bones notícies, ja que el pressupost total s’ha augmentat a 120.000 € i la participació ha tingut un increment de 23,5% respecte a l’edició de 2018”. L’edil també ha mostrat el seu agraïment a tots els ciutadans per la seua col·laboració en la iniciativa ‘Altea imagina, Altea participa’, “s’ha demostrat que la gent vol prendre partit de les decisions que impliquen millorar el nostre poble”.

Amb el pressupost de 120.000 € s’executarà el projecte guanyador de ‘Pont de Montcau’ i la resta d’eixe pressupost es destinarà als altres projectes finalistes. “Este concurs d’idees ens serveix a les regidories per a conèixer les demandes de la ciutadania i es tindran en compte”, ha conclòs Maria Antonia Laviós.

En les pròximes edicions s’ampliarà la forma d’arribar a tots els ciutadans i ciutadanes d’Altea i es continuarà en la mateixa línia de “co-governança” entre la ciutadania i l’Ajuntament.