L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Cultura, encapçalada per Aurora Serrat, ha ampliat el fons artístic municipal amb l’adquisició de l’escultura ‘Joia corbada’ de l’artista d’Ontinyent Salvador Mollà. Des de fa uns dies l’obra està ubicada a l’entrada de la Casa de Cultura.

Salvador Mollà té una extensa trajectòria artística que s’expressa en diverses disciplines: dibuix, pintura, escultura amb diferents materials i tractaments encara que, principalment, treballa la ceràmica, matèria amb la qual ha tingut una gran projecció professional, aplicant en l’arquitectura i la decoració. També és habitual en la seua trajectòria la utilització del ferro, l’acer, el vidre i la fusta, en qualsevol de les seues creacions, aportant un curiós contrast a la seua creació artística, i distingint-se per la recuperació de materials o la reconversió de mobles.

Entre els seus treballs ha realitzat murals i diverses escultures públiques, i són destacables la realització de fonts escultòriques. La seua obra s’ha propagat per Europa i els EUA a través de col·leccions particulars.