Alps, Formigal-Panticosa, La Masella i Serra Nevada són els llocs escollits per esquiar aquest hivern

L’edil d’Esports, Pere Barber, i els membres del Club de Esquí Nieve Altea han donat a conèixer les destinacions escollides dels viatges a la neu per a aquesta propera temporada.

Els Alps, del 29 de novembre al 7 de desembre; Formigal-Panticosa del 26 al 31 de gener; La Masella del 23 al 28 de febrer i Sierra Nevada del 6 al 8 de març són les dates i llocs dels que podran gaudir en grup els aficionats al Esquí de la comarca. Així ho han donat a conèixer, l’edil Pere Barber, Juanjo Serrano i Stefi Lavarde, representants del club d’esquí alteà.

Pel que fa als detalls dels quatre viatges programats, el primer d’ells està previst per al pont de desembre i és el dels Alps, estació de Val Thorens, amb allotjament en apartaments a peu de pista; Forfaitt per a 6 dies i transport en autobús per 398€ per persona.

El segon dels viatges que el club d’esquí alteà, en col·laboració amb la regidoria d’Esports, ha previst és el de Formigal-Panticosa, al gener amb hotel a peu de pista, forfait per a 5 dies, mitja pensió, assegurança d’accidents i transport en autobús per 495€ adults i 365€ menors de 12 anys.

La tercera cita amb la neu és la de La Masella. Un viatge familiar que tindrà lloc del 23 al 28 de febrer, coincidint amb el Carnaval, amb allotjament a Sercotel & Spa La Collada, forfait per a 5 dies, classes diàries de 2 hores, mitja pensió en hotel, lloguer del material d’esquí, excursió a Andorra, assegurança d’accidents, transport en autobús, i una vesprada d’Esquí nocturn. Tot per 470€ per persona.

I l’última de les opcions seleccionada per a aquesta temporada d’Esquí 2019-2020 és el viatge a Sierra Nevada, el cap de setmana del 6 al 8 de març. L’estada serà a l’hotel Urban Dream Granada, amb allotjament per a dues nits, esmorzar i sopar de dissabte i esmorzar de diumenge, forfait per a dos dies, assegurança d’accidents i transport en autobús. El preu d’aquest viatge a la neu és de 226€ per persona.

Per a més informació dels viatges consultar a www.clubesqui-nievealtea.com  i per a inscripcions trucar al 606.158.200 (Juanjo) o 965 84 13 34 (Oficines d’Esports Altea).

“Són viatges a la neu amb preus assequibles, que vénen tenint molt èxit i anime a alteans i alteanes a que gaudisquen dels mateixos”; ha assenyalat el responsable municipal d’Esports, Pere Barber.