La regidoria d’ocupació té el ferm propòsit de no malgastar ni un minut en el intercanvi de notes de premsa amb el PP.  Preferim dedicar els nostres esforços a millorar la vida de les alteanes i alteans, que són per als qui treballem i exigeixen una altra manera de fer política.

No obstant això, quan es tracta de voler treure rèdit polític fent un ús obscè d’una lacra social tant greu com és la desocupació i s’intenta crear alarma social, no podem callar. La nostra obligació, com a responsables polítics del vostre benestar, és acabar d’una vegada amb les mentides i manipulacions del PP en un tema tant seriós com són les polítiques socials. Per respecte al sofriment d’aquells que necessiten el recolzament i confiança dels seus governants en l’anguniosa recerca d’una font d’ingressos per a ells i la seua família. 

  • El PP ens exigeix que demanem la creació d’una oficina de LABORA a Altea. Ho fa sabent que vam fer efectiva eixa sol·licitud el 17 de juliol de 2019 en una reunió a València amb el Secretari Autonòmic de Foment d’Ocupació i Director General del LABORA, Enric Nomdedéu. Està convertint-se en una pràctica habitual del PP exigir en notes de premsa allò que saben que ja està fet. Dedicar els recursos que paguen els ciutadans en intentar apropiar-se de la feina d’altres és, a més de deslleial, totalment improductiu per al poble.
  • El PP afirma que este equip de govern no fa res per disminuir la desocupació i que les polítiques progressistes sols estan provocant més aturats. Vaja! A pesar de ser, segons el PP,  uns gestors tan dolents,en 4 anys de govern hem contribuït a que pràcticament la meitat dels qui no tenien treball en 2014 ara tinguen la tranquil·litat de rebre una nòmina. Es diu política centrada en les persones.

  • El PP ens acusa d’haver tancat l’Oficina d’Ocupació i de deixar d’ajudar i assessorar als qui busquen desesperadament feina. No sols és completament fals. És que hi ha que ser molt demagògic (“tindre poca vergonya”, diu la gent gran al poble) quan resulta que va ser el PP qui la va desmantellar en 2013.Aixina, com ho lligen! Fins l’any 2012, el SERVEF venia subvencionant el 80% del cost d’un tècnic AEDL per a l’Oficina d’Ocupació. L’any 2013, el govern d’Alberto Fabra va reduir eixa subvenció al 50%, havent de assumir l’Ajuntament d’Altea l’altre 50%. Saben què va fer el PP de Miguel Ortiz? Doncs no sol·licitar la subvenció, acomiadant al tècnic i tancant l’Oficina d’Ocupació. Al gràfic d’evolució de l’ocupació a Altea poden veure el resultat d’eixa “magnífica” decisió.

Hem sigut nosaltres qui hem donat vida de nou a una Oficina d’Ocupació que el PP va fer desaparèixer. Hem demanat subvencions per poder reobrir l’Oficina d’Ocupació perquè la nostra prioritat són les persones.Un any més, nosaltres SÍ hem demanat la subvenció. Des d’esta regidoria, continuarem sempre al costat dels qui més ens necessiten. En pocs dies,l’Oficina d’Ocupació estarà de nou ajudant i assessorant als qui busquen feina.

Fins que ens donen la imminent subvenció, els qui ho necessiten saben ben bé que els atenem de manera provisional a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Allí estem tot l’equip d’esta regidoria a la seua disposició. Treballant per a que tinguen una vida millor. Sempre i sense descans, que és el que mereix la gent del nostre poble. I no que perguem el temps en notes de premsa plenes de mentides.