Desde hui, fins al divendres 4 d’octubre, els usuaris interessats a participar en alguna de les activitats esportives que ofereixen les Escoles Esportives Municipals per al curs 2019-2020, han de materialitzar la seua inscripció a les oficines d’Esports, ubicades al centre Juvenil, en horari de 08:00 a 14:00h. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Pere Barber.

Barber ha explicat que “són moltes i variades les modalitats esportives que l’àrea d’Esports programa perquè els alteans i alteanes puguen triar entre una àmplia oferta a l’hora de practicar esport”. “Handbol, futbol, ​​futbol sala, bàsquet, voleibol, pilota valenciana, gimnàstica rítmica, hípica, hípica terapèutica, escacs, pàdel, tennis de taula, hapkido, taekwondo, wing, kids kung fu i ioga”; ha citat l’edil.

Els cursos donaran inici el 14 d’octubre i es prolongaràn fins al 29 de maig. El cost de la matrícula és de 15 €, fix per a les diferents modalitats i el preu dels cursos és el estipulat en cada un d’ells. La matriculació es farà per rigorós ordre d’inscripció i mentre hi haja places per a l’esport escollit.

“Des de la regidoria vull animar a participar en aquestes Escoles Municipals, que cada any són més nombroses i en les que s’aprèn a gaudir del esports i del treball en equip i a participar de les diferents competicions que s’organitzen durant el curs”; ha conclòs el responsable municipal d’Esports, Pere Barber.