El passat dissabte, Compromís per Altea realitzava el seu acte central de campanya. Com ja van fer l’any 2015, repetien escenari, la Plaça de l’Aigua, i tornaven a plantejar un acte innovador i proper a la gent que els va acompanyar i que va omplir la plaça de gom a gom. 

Els huit primers candidats i candidates es van mostrar segurs mentre responien les preguntes que els ciutadans i ciutadanes d’Altea havien enviat prèviament a través del formulari que s’havia preparat. 

Més de 100 preguntes rebudes i durant 30 minuts es van anar responent algunes d’elles, tractant temes variats com ara la sanitat, la cultura, les festes, l’esport o els aparcaments. 

També va participar a l’acte l’actual eurodiputat i candidat a repetir, Jordi Sebastià. Qui va fer un breu discurs per animar a la gent alteana a donar el seu suport a Compromís també a les eleccions Europees, on els valencians han sigut els únics en defendre, entre altres coses, la problemàtica de la taronja. 

Per acabar, Jaume Llinares, candidat a l’Alcaldia, es dirigia al faristol per dirigir-se als centenars de persones que es van apropar fins la Plaça de l’Aigua per acompanyar a la gent de Compromís i als que va agrair la seua presència. 

Per últim, un vídeo amb cinc projectes de futur tancava l’acte. Al vídeo es podia comprovar com Compromís té previstos diversos projectes que aniran desenvolupant-se la pròxima legislatura si aconsegueixen renovar l’Alcaldia. Entre altres coses, el vídeo destacava la nova platja i passeig, els nous aparcament i l’asfaltat de l’aparcament de Basseta, la concessió de la cafeteria i gimnàs de la ciutat esportiva o la Porta d’Altea.