Compromís per Altea ha anunciat la data, hora i lloc del seu acte central

El proper dissabte, 18 de maig, a partir de les 20 hores tindrà lloc a la Plaça de l’Aigua l’acte central de campanya de Compromís per Altea. 

Com ja van fer en les passades eleccions de 2015 des de Compromís han preparat un acte innovador en el que animen a la ciutadania a participar del mateix enviant les seues preguntes a través d’un formulari que han preparat per a rebre estes preguntes. La privacitat està més que assegurada donat que al formulari l’únic camp a omplir és la pregunta a formular, en cap moment se sabrà qui realitza esta pregunta. 

A més, tot aquell o aquella que vulga participar també ens pot fer arribar les seues preguntes per qualsevol altre canal dels que tenim actius; Facebook, Instragram, Twitter… 

L’acte tindrà una duració aproximada d’una hora i mitja i en ell, a més de les preguntes i respostes dels candidats, també es projectaran algun vídeos amb els projectes de futur que des de Compromís s’han treballat. 

Per últim, el candidat a l’Alcaldia per Compromís, Jaume Llinares, ha volgut convidar a la ciutadania a “acompanyar-nos el proper dissabte en un acte que s’ha preparat per a que siga distés i per a que la ciutadania ens puga fer les seues preguntes directa i obertament”. També ha aprofitat per animar a la gent a enviar les seues preguntes, “volem que la gent ens dirigisca les seus inquietuds, dubtes o preguntes. Estem ací per a treballar per a les persones, i elles són la part central i més important del nostre projecte”.