La cap de llista de Compromís a les Corts, Aitana Mas, ha assenyalat hui durant la seua visita a Altea i Dénia que “l’alliberament de l’AP7 per a la ciutadania de les Marines és imparable”. La candidata al parlament valencià ha promès continuar en els canvis encetats pel Govern del Botànic i incidir des de les Corts en els problemes que afecten realment als ciutadans. 

Aitana Mas ha presentat la imatge i lema de la campanya amb la que la coalició concorrerà en les properes eleccions generals i autonòmiques el 28 d’abril. “Imparables és un lema que parla sobretot de la gent i de la garantia que el canvi que va començar el 2015 és imparable”, ha dit l’exdirectora general de Transparència. 

“Imparables són les polítiques que gràcies a Compromís s’han impulsat des de la Generalitat i que ja ningú les podrà fer enrere. Imparables són els avanços en drets socials perquè són per a la gent. Imparables són els feminismes. Imparables són els drets LGTBI, XarxaLlibres i l’augment de beques menjador. Imparables són la protecció del territori i la mobilitat sostenible. Imparables són la lluita contra la corrupció i la transparència, de la que em sent enormement orgullosa malgrat eixos partits que diuen que no volen un govern que vigile la gestió dels seus governants”, ha manifestat Mas.  

El cap de llista al Congrés dels Diputats per Compromís, Igansi Candela, ha mencionat també la importància de ficar la papereta de Compromís al Congrés. “Ens juguem moltes coses, també a Madrid. Compromís som la veu de la Marina Alta i de tota la província. Si no som nosaltres, qui parlarà de l’infrafinançament una vegada passen les eleccions? Qui de tots els polítics que vindran en campanya prometent inversions tornarà a Madrid pensant en fer-les? A l’endemà del 28 d’abril sols Compromís garanteix un govern de progrés i acabar amb la discriminació cap a la província”, ha dit Candela.  

Jaume Llinares, alcalde d’Altea, ha destacat que “encara tenim molt  treball per fer. Altea té molts problemes que encara té que resoldre en la propera legislatura: les connexions a l’AP7, la planificació urbanística del nostres poble, les inversions que significaran el pla Edificant i necessitarem de la força de la nostra veu, la de Compromís, per fer arribar on cal les necessitats del nostre poble”. 

“Si alguna comarca s’ha adonat del canvi viscut a l’any 2015 és la Marina Baixa, hem passat de viure en l’oblit a estar de nou en el centre de les polítiques que milloren la vida de les persones. Hem aconseguit vora 15 milions d’euros del Pla Edificant per infraestructures educatives, hem buscat entre tots els pobles els camins per a col·laborar amb l’administració de la Generalitat. En Altea hem treballat moltíssim per tenir un conservatori comarcal, estem més a prop que mai. Hem treballat de la mà per tenir un enllaç sud. Per fi tenim un projecte d’ampliació de l’hospital de la Marina Baixa i ja s’està redactant el seu projecte. S’ha avançat més en estos tres anys i poc que en els 20 anys a la Marina Baixa. Demanem a la gent que es sume al canvi imparable i que es pose del costat de les polítiques que es fan pera i per les persones”, ha mantingut la regidora d’Urbanisme d’Altea i candidata a les Corts, Imma Orozco.