Compromís s’ha posat en marxa sense perdre temps, i ja ha iniciat els grans actes comarcals de campanya. A la Marina Baixa, Altea ha estat escollida per a fer aquest gran acte, concretament el proper 2 d’abril a les 19,30  hores.

El Mirador de Palau acollirà a les primeres figures de les candidatures en les eleccions del 28 d’abril. Hi intervindran la candidata a presidir la Generalitat, Mónica Oltra, la cap de llista per Alacant a les Corts, Aitana Mas,  Joan Baldoví i Ignasi Candela per a la candidatura al Congrés.

En l’acte hi participarà també Jaume Llinares, actual alcalde de Compromís per  Altea i que també encapçalarà la llista d’aquest grup per a millorar els passats resultats. 

A l’acte també hi estaran presents els i les alcaldables de Compromís a la Marina Baixa.

Cal recordar que Compromis va tindre una gran participació a les primàries en les quals hi van votar més de 35.000 persones.