“Altea som un poble que sap que s’ha enriquit amb la diversitat que representa la convivència de diferents cultures i així volem que continue. Hui és un dia per aprofitar el matí per conversar, conèixer-nos i compartir experiències “; ha conclòs l’alcalde. Experiències que s’han compartit en el transcurs del vi d’honor posterior als parlaments.

Les celebracions del Dia d’Europa han estat organitzades per les regidories de Participació Ciutadana, Educació, Cultura i l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea (OPEA).

A més, al matí, tenia lloc a la Plaça de l’Ajuntament l’acte en el qual han participat els diferents centres educatius del municipi mostrant la balconada que han confeccionat per a l’ocasió. La balconada triada com la millor ha estat la del Blanquinal, que al voltant de la insígnia del col·legi ha disposat les banderes dels països de la Unió Europea en forma de mà. Aquesta balconada serà la que servisca de logo per representar la propera edició del Dia d’Europa.

El proper dia 12 a les 19: 30h tindrà lloc un concert de Jazz a càrrec del Bernard Van Rossum Quartet al Centre Cultural d’Altea la Vella. Amb la música com a símbol d’unió i integració entre cultures, conclourà el Dia d’Europa 2018.