La Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, a través de l’IVAT, Institut Valencià d’Administració Tributària, ha obert a Altea una oficina d’atenció presencial per ajudar a la població a realitzar la renda del 2017.

L’oficina alteana d’atenció presencial Renda 2017 està ubicada a la segona planta de la Casa de l’Aigüa i romandrà oberta des d’hui 10 de maig fins el 2 de juliol, dia que acaba la campanya de la Renda. L’accés a la mateixa és possible tant pel carrer Pont de Moncau com per la Plaça de l’Aigua, sent aquest últim més accessible.

L’horari d’atenció al ciutadà és de 9:00 a 14:30 i de 16:00 a 19: 00h els dilluns, dimarts i dijous i de 9:00 a 15:00h els dimecres i divendres. Són tres els agents que atenen l’oficina i les persones que desitgen fer ús d’aquests serveis d’assessorament hauran de sol·licitar cita prèvia, indicant dia i hora que desitgen ser atesos, trucant al telèfon 901 22 33 44 o mitjançant la pàgina de l’Agència Tributària .

L’obertura de l’oficina ha estat precedida per la visita del director territorial de l’Agència Tributària a Alacant, Francisco Simoes i el regidor de Compromís, responsable  d’Hisenda, Pere Lloret, que han constatat que tot estigués a punt per oferir aquest nou servei al municipi. Un servei  que Lloret ha valorat de forma positiva.

El nostre regidor Pere Lloret, ha recordat que “si algun ciutadà té dubtes per demanar cita, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, li explicaran com ha de fer-ho”.