Dissabte passat, tornà l’handbol de primer nivell al municipi amb la disputa del partit d’Asobal entre el Benidorm i el Bada Osca  al Palau dels Esports a les 18: 30h

A més, a les 20:30h jugaren el Benidorm B i Polanens Santa Pola al Pavelló Garganes. Una tarda completa d’elit a la ciutat esportiva alteana.

El preu de les entrades per gaudir del partit d’ Asobal és de 10€ per a general; 5€ per a pensionistes i júnior, de 14 a 17 anys i de 3€ per a infantil, de 9 a 13 anys .

També Ràdio Altea, va sortejar entrades de la trobada entre els oients del programa matinal “el Souvenir”; 107.6 de la FM.

Com ha assenyalat l’edil d’Esports, Pere Barber, “és un plaer tornar a gaudir de la lliga Asobal a Altea, després de tants anys, en aquesta ocasió serà el Benidorm qui portarà un partit d’aquest nivell a les nostres instal·lacions”.

El regidor de Compromís, ha agraït al Handbol Benidorm “la seua predisposició a entrenar i jugar aquesta jornada de la lliga Asobal al Palau dels Esports, un partit que ha fet que torne l’handbol de primer nivell a Altea”.