El proper diumenge 22 d’abril tindrà lloc una nova edició de la “Volta en Bici”. Una activitat que recorrerà 10 km per les partides rurals del municipi, amb un nivell baix de dificultat i destinada a tota la família. Així ho ha donat a conèixer el regidor d’Esports, Pere Barber.

La “Volta en Bici” eixirà des de la Ciutat Esportiva a les 10:00h; oferirà avituallament als participants durant el recorregut i la inscripció és gratuïta.

A més, en finalitzar la “Volta” es sortejarà una bicicleta, “per la qual cosa cal inscriures amb antelació a les oficines de la regidoria d’Esports, tel/ 965841334, o el mateix dia de la Volta abans d’iniciar-se la mateixa, si es vol participar en el sorteig “: Ha assenyalat l’edil d’àrea.

El regidor de Compromís, ha recordat l’obligatorietat de l’ús del casc per poder participar, així com ha animat a alteans i residents a la comarca a gaudir dels bonics paratges alteans.

“La Volta en Bici és una bona oportunitat per fer una activitat d’oci en família i amb amics, en plena natura i amb la seguretat que suposa el participar en un esdeveniment consolidat que desperta l’interès de centenars de persones”. Ha conclòs Pere Barber, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altea.