Segon l’alcalde de Compromís, “vam estar veient in situ les obres de millora dels accessos a Altea la Vella i Serra d’Altea, recorrent tot el trajecte de les obres. Hi ha alguns detalls que corregir i millorar en l’obra i vam voler que ens donessen l’autorització i complicitat per poder resoldre cada un dels problemes que es generen i que es donen principalment en l’accés als habitatges, o en zones d’arbrat que volem conservar “, assenyalava Jaume Llinares.

“La predisposició del Director General i dels tècnics és completa i és un motiu de satisfacció el que l’obra estiga en marxa i en mes o mes i mig Altea la Vella tinga els seus accessos millorats amb més seguretat i una vorera que anirà fins a les Mimosas, convertint la zona en un lloc de passeig per als veïns “; ha afegit Jaume Llinares.

El primer edil alteà ha explicat que “la marxa de les obres està complint el seu procediment i els detalls de les possibles dificultats que sempre hi ha en l’adaptació de les obres públiques a les propietats privades tenen el vistiplau de la Conselleria per a ser solucionats”.