L’alcalde, Jaume Llinares, i la regidora de Turisme, Anna Alvado, varen rebre la visita institucional del President de la Generalitat, Ximo Puig; La Vicepresidenta del govern valencià, Mónica Oltra; i el President de la Diputació Provincial d’Alacant, Cesar Sánchez, entre altres personalitats.

Jornada institucional de la Comunitat Valenciana en FITUR en la qual l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i l’edil de Turisme, Anna Alvado han rebut a les màximes autoritats de la Comunitat a l’estand en el qual està situada Altea. El president de la Generalitat, Ximo Puig; la vicepresidenta, Mónica Oltra; el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francès Colomer i el president de la Diputació Provincial d’Alacant, Cesar Sánchez han estat algunes de les personalitats que han conegut de primera mà l’oferta turística que Altea està oferint en aquesta fira internacional de turisme.

Com ha explicat el mateix alcalde en el transcurs del matí de hui, “FITUR és d’obligada presència per als pobles que volen tenir presència i qualitat en la seua promoció turística”. “Aquí estem potenciant els nostres valors, i Altea té un nom ja en el sector. Estem entre els 10 municipis més bonics del territori nacional, però sempre hi ha un camí que recórrer”; ha afegit el primer edil alteà.

Jaume Llinares ha recordat que “Altea surt d’un any significatiu com és la celebració del 400 aniversari d’Altea com a poble, en el qual s’ha potenciat molt l’oferta cultural, arquitectònica i de valors. En definitiva, allò que ens fa diferents i ens ofereix un plus que ens converteix en un lloc de destinació important dins el sector turístic”.

“La nostra Badia, la ubicació i la bona climatologia són un patrimoni que ja tenim, però a això cal sumar altres qualitats que facen que els turistes ens trien com a destinació i aquestes qualitats són les que venim a presentar aquí a FITUR. Qualitats com l’important sector nàutic que tenim, la destacada gastronomia local i les millores que realitzarem a les nostres webs perquè els turistes troben amb facilitat allò que els interessa”; ha conclòs l’alcalde