La Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha obert el termini de matriculació de les Aules Universitàries de l’Experiència (AUNEX) de la seua seu d’Altea. Termini que romandrà obert fins a l’11 d’octubre i la matrícula s’ha de materialitzar a la Biblioteca Municipal en horari de 10:00 a 14: 00 h o de 17:00 a 20: 00 h de dilluns a divendres.

Com ha recordat l’edil de Cultura, Diego Zaragozí, el programa docent de les AUNEX és el pilar en què es basa el programa integral per a majors de 55 anys de la UMH, SABIEX, des del qual s’han impulsat col·laboracions docents i investigadores amb professors i professores que treballen sobre l’envelliment actiu i saludable, un dels reptes del programa H2020. En l’actualitat, aquest programa forma part de l’Associació Estatal de Programes Universitaris per a Majors (AEPUM) de la Xarxa Vives d’Universitats per a majors i, després de la signatura del compromís dels rectors de les cinc universitats públiques valencianes, s’ha integrat, també, a la Xarxa Valenciana de Programes Universitaris per a Majors.

“El curs passat va ser dels més intensos pel que fa a satisfacció per les classes i per les activitats extraescolars”; ha declarat el regidor de Compromís, que ha conclòs indicant que “va ser un any dels que major nombre d’alumnes es van matricular i la cloenda del curs a Altea va ser el punt final a un curs inoblidable que esperem es repetisca en la present edició”.