La direcció general de SERVEF de la Generalidat Valenciana ha notificat a l’ajuntament d’Altea, l’aprovació de totes les sol·licituds realitzades dins de la campanya “Avalem Joves” per a la contractació de joves desocupats, per un import total lleugerament superior als 120.000 euros.

Amb este import es podran contractar durant un any sis jóvens desocupats entre 16 i 30 anys. Quatre d’estes places estan destinades a jóvens amb estudis superiors, i les places oferides són de Tècnic de Comerç, Tècnic d’Ocupació, Periodisme i Enginyer per al Cicle Hídric. A les mateixes es pot optar amb la llicenciatura de periodisme, ADIU, econòmiques, enginyeria d’obres públiques i dret. Les dos places restants, conserge i agent turístic, s’oferixen a jóvens amb estudis mitjans.

És requisit indispensable per a accedir a estes places estar en situació de desocupació. Des de la regidoria de foment de l’ocupació es recorda l’important que és estar inscrits en el SERVEF per a accedir als llocs de treball que s’oferixen dins de les campanyes “Avalem Joves” i “Avalem Joves+” ja que la selecció i adjudicació de places va a càrrec d’este organisme.”

 Per a l’edil de Foment de l’Ocupació, Diego Zaragozi, és una iniciativa molt important per als joves en la cerca del seu primer treball, “és un esforç molt gran que fa la Generalitat perquè els joves que no tinguen experiència puguen adquirir-la treballant en la funció pública, i des de l’Ajuntament vam voler accedir a aquesta campanya on finalment hem pogut aconseguir sis places que vindran finançades i sufragades pel SERVEF”, va destacar Zaragozí.

Per al consistori alteà suposarà un reforç important, “amb aquestes contractacions podem fer front a les manques de personal que tenim en alguns departaments de l’Ajuntament, i a més anem a millorar el servei d’atenció als ciutadans. De fet una de les places que es va a contractar és la tècnic d’ocupació per a poder accedir a qualsevol tipus d’ajuda per a millorar l’ocupabilitat en el municipi”. va concloure Diego Zaragozí.