Dilluns passat visitava Altea el director general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge, Lluís Ferrando per tal de realitzar una reunió de treball.

Tal com explica la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, “la visita s’emmarca en el context de treball col·laboratiu que estem realitzant des de la Regidoria i la Direcció General per tal d’anar concretant  les qüestions que volem plasmar en la proposta de Pla General que tornarà a eixir a exposició pública pròximament”.

A esta reunió van assistir també el regidor d’Hisenda, Pere Lloret, la portaveu del PSPV-PSOE, Vicenta Pérez, i, com és habitual quan es parla del Pla General, els regidors d’Infraestructures, Roque Ferrer i de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu.

Una de les qüestions més importants sobre les quals es va avançar va ser, segons explicava Orozco  “la necessitat que Altea compte amb sòl suficient en el Montahut per tal de donar cabuda a què les empreses alteanes traslladen la seua activitat a este espai i que, a més, hi haja possibilitats que s’implanten empreses relacionades amb les noves tecnologies, que no contaminen i aporten diversitat a la nostra economia. Açò és fonamental per a este equip de govern”.

Una altra qüestió que ha volgut remarcar la regidora és que “coordinar les exigències sectorials de la resta d’administracions és un afegit que fa que siga encara més complicat tancar certes propostes. El fet que el Ministeri de Fomento pospose qualsevol decisió sobre el futur de l’AP7 i ens limite a l’hora de plasmar propostes de reordenació de la nostra xarxa viària és un handicap per donar solucions reals a les necessitats presents i futures del nostre municipi”, explica la regidora. Des del Consell s’està fent molta pressió per tal que el Govern Central atenga estes necessitats en matèria d’infraestructures.

Per últim, també es va parlar de qüestions relacionades amb el Pla d’Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (PATIVEL), que està en fase d’estudi des de Conselleria després del segon període de participació pública.