Amb els vots a favor de Compromís, PSPV-PSOE i Cipal s’aprova sol·licitar esta subvenció que està previst destinar a la reparació de més de vint carrers d’Altea
La Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Altea es reunia el passat dijous en sessió plenària ordinària on es va aprovar el crèdit extraordinari de 1.400.000 euros, per a la comptabilització i pagament de la sentència a favor de FCC. Este punt va comptar amb els vots favorables dels grups de l’equip de govern (Compromís, PSPV-PSOE i Altea amb Trellat), Cipal i l’abstenció del PP.

Així mateix, el plenari va aprovar l’amortització de deute bancari amb el superàvit de l’any 2016, 3.428.000 euros,  en compliment de la Llei Orgànica d’Estabilitat  Pressupostària i Sostenibilitat Financera, amb els vots a favor de l’equip de govern (Compromís, PSPV-PSOE i Altea amb Trellat) i Cipal, ‘’i amb el sorprenent vot en contra del Partit Popular, que suposa la seua negativa al compliment de la llei que ells mateix impulsaren”, com assenyalava el regidor d’Hisenda, Pere Lloret.
Finalment, també es va aprovar una modificació pressupostària (121.000 euros), que anirà destinada a sufragar les obres de reparació del vial que uneix Altea i l’Albir afectat pel temporal del passat gener. Este punt va comptar amb el suport dels grups que conformen l’equip de govern (Compromís, PSPV-PSOE i Altea amb Trellat) i Cipal i l’abstenció del PP.

Finalment, el plenari també va donar llum verda a la sol·licitud d’una subvenció del Pla Provincial de Cooperació a les obres i servicis 2018, amb els vots a favor de Compromís, PSPV-PSOE i Cipal; l’abstenció d’Altea amb Trellat i el vot en contra del PP. L’Ajuntament d’Altea s’acollirà a estes ajudes bianuals que atorga la Diputació i que està previst destinar-les a l’asfaltat de més de 20 carrers d’Altea si finalment es concedeixen.