• La representació de Pla i Revés, que per primera vegada en la seua història oferirà una versió en castellà, tindrà lloc els dies 1 i 2 d’abril

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, juntament Joan Carratalà i Paco Such, president i actor de Pla i Revés, respectivament, han presentat La Passió 2017 que tindrà lloc els pròxims 1 i 2 d’abril a Palau Altea.

La 37 edició de la representació de ‘’La Passió’’, a càrrec del grup local Pla i Revés, ultima els detalls de l’obra sacra que enguany compta amb diverses novetats i que està dirigida per Vicent Lloret. Entre elles destaca el fet que, per primera vegada en 38 anys, l’obra tindrà una versió en castellà. Com han explicat els membres de Pla i Revés, ‘’ha sigut un treball ardu la preparació de l’obra amb assajos en dos llengües, tot un repte per als actors que oferirà una obra diferent i per això esperem la col·laboració del poble d’Altea amb la seua assistència’’.

A més, ha destacat Carratalà, s’han introduït noves escenes que s’havien deixat de interpretar com la del leprós, la resurrecció de Llàtzer i les negacions de Pere.

El president de Pla i Revés ha agraït el treball de tot l’equip, tècnics i actors, ‘’La Passió es fa gràcies a tots ells’’. Entre l’elenc de l’obra destaquen: Pedro Cortés (Jesús); José Miguel López, Paco Guzmán, Vicente Bolo, Maties Serrat i Toni Doménech (Curia-sacerdots); Paco Such (Judes); Pepe Alvado (Sant Pere); Marian Martínez (Sant Joan) i Moteo Laviós (Herodes); entre d’altres actors i actrius de l’elenc.

Per últim, el nostre regidor de Compromís, es referia a ‘’La Passió’ com l’espectacle que enceta la Setmana Santa alteana, i animava a tota la ciutadania a gaudir d’ell, ‘’ja que cada any sorprèn amb novetats’’. El regidor també agraïa a tots els components de Pla i Revés el seu treball i dedicació al llarg d’estos 38 anys.

Les entrades tenen un preu de 6 euros. Comerços, filaes i comissions de festes d’Altea col·laboren en la venda d’entrades que es poden adquirir a la Carnisseria Orquín; Cafeteria Bonsai; Ferreteria Avenida; les filaes Mitja Lluna i Arsem; la comissió de festes de Santa Anna i dos hores abans de cada representació a la taquilla de Palau Altea.