• La representació de Pla i Revés, que per primera vegada en la seua història oferirà una versió en castellà, tindrà lloc els dies 1 i 2 d’abril

La 37 edició de la representació de ‘’La Passió’’, a càrrec del grup local Pla i Revés, comença el seu camí amb la presentació del cartell oficial que ha realitzat el pintor alteà Toni Llinares i que publicitarà esta obra sacra que tindrà lloc els dies 1 i 2 d’abril.

El cartell d’enguany, com va explicar el seu autor, és un oli sobre fusta que representa el moment la crucifixió de Jesucrist, amb un fons tempestuós, ‘’com si anara a acabar-se el món’’, plasmat a través d’una gama cromàtica que accentua el dramatisme de l’escena.

L’acte de presentació, que va tenir lloc a la casa de Cultura, va comptar amb la presència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; el nostre regidor de Cultura, Diego Zaragozí; el president de Pla i Revés, Joan Carratalà; l’autor del cartell, Toni Llinares i el director de l’obra, Vicent Lloret. Durant la presentació es van anunciar les novetats d’enguany, entre les que destaca que; a banda de la versió en valencià, que tindrà lloc el dissabte 1 d’abril (20 hores); per primera vegada també s’oferirà una representació en castellà el diumenge 2 d’abril (18 hores), com va explicar el president de Pla i Revés.

Vicent Lloret, director de l’obra, avançava que les dos versions oferiran novetats i ha destacat quem, ‘’el més important per a nosaltres és que el públic ens done suport amb la seua presència, és una obra feta pel poble i per al poble’’. Lloret també agraïa a l’Ajuntament d’Altea la col·laboració en este projecte.

Per últim,  el regidor de Compromís, Diego Zaragozí, es referia a ‘’La Passió’ com l’espectacle que enceta la Setmana Santa alteana, i animava a tota la ciutadania a gaudir d’ell, ‘’ja que cada any sorprèn amb novetats’’. El regidor també agraïa a tots els components de Pla i Revés el seu treball i dedicació al llarg d’estos 37 anys.