L’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal està realitzant treballs d’enjardinament al carrer Conde d’Altea fins a la plaça del Convent i en la zona del Passeig Sant Pere. Com informen des de la PDM, per a esta actuació s’han adquirit 600 exemplars de l’espècie teucrium, una planta mediterrànea molt resistent a les plagues i també idònia per la seua poca necessitat d’aigua. A Conde d’Altea s’està utilitzant esta espècie per a reposar en totes les zones amb carència de plantes per a formar tanques vegetals. Pel que fa a la zona del Passeig Sant Pere, s’utilitzarà per a reposar plantes en els llocs de tanques verdes més deteriorades.

Davant esta actuació de replantació de jardineres a estes zones d’Altea, Imma Orozco, regidora de Compromís i responsable de la PDM, ha demanat la col•laboració ciutadana pel manteniment, en les millors condicions, d’estos espais verds de la nostra localitat, ‘’perquè son zones amb un gran impacte visual, situades en carrers molt cèntrics a la vora de la N-332 i al Passeig Sant Pere, i per això sol•licitem la col•laboració dels amos d’animals domèstics i de la ciutadania en general perquè, entre tots, respectem i deixem créixer les plantes i es puguen formar tanques vegetals per tal de comptar i gaudir dels espais verds públics del nostre municipi’’.