El 8 de Setembre es procedia al trasllat de la peça arqueològica de la necròpolis ibèrica d’Altea la Vella, coneguda com “Estela de guerrero” des de la Biblioteca Pública d’Altea al MARQ (Museu Arqueològic d’Alacant) .
L’estela formarà part temporalment de l’exposició “La immortalitat del guerrer”, en l’espai expositiu temporal reservat en el vestíbul del museu. Estarà exposada des del 3 d’octubre de 2016 fins al 9 de gener de 2017.
L’equip tècnic del museu hi va procedir al transport de la peça complint tots els requisits d’integritat, conservació i vigilància que este tipus de trasllats precisa.
El nostre regidor de Compromís, Diego Zaragozí  va declarar  que” era  un privilegi per a Altea i els alteans que l’estela funerària forme part per un temps del MARQ” La inauguració 5 d’octubre a les 11:00 h. al MARQ