Aquest passat divendres la platja la Roda va albergar una nova edició de Oci Jove. Prop de 300 xiquets i joves de la localitat van poder gaudir de les activitats en la XVI edició d’aquest esdeveniment organitzat per la Regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Altea.

El mapa d’activitats va estar dividit en tres zones diferenciades. Es va poder gaudir d’un parc infantil amb quatre atraccions inflables, tobogan, multijocs i futbolí humà. En la mateixa platja es van jugar partits de futbol, handbol, voleibol i tennis platja, i en l’Auditori Sant Pere es va adaptar un espai per a jugar al bàsquet de tres contra tres, i en el qual també es va poder gaudir d’exhibicions de gimnàstica rítmica i d’un taller d’armes medievals. A més, enguany es va incorporar una nova activitat, una eixida nocturna amb mountain bike que va comptar amb gran acceptació.

Pere Barber, regidor de Compromís i responsable de l’àrea d’Esports i Joventut, es mostrava satisfet pel desenvolupament de la XVI edició de Oci-Jove, “estic molt content pel resultat d’aquesta nova edició. Els xiquets i joves d’Altea han passat una vesprada molt divertida on en matèria esportiva la pràctica del tennis-platja va acaparar el major protagonisme, on també van destacar els inflables aquàtics i una exhibició de gimnàstica rítmica que va posar el colofó a la jornada”, va destacar Barber.