El nostre regidor de Compromís, Diego Zaragozí, ha presentat les activitats que la Regidoria de Cultura ha preparat per als mesos d’abril i maig, i que recolzaran les activitats organitzades amb motiu del 30 aniversari de la Casa de Cultura que es commemora el pròxim 26 d’abril.

Els dies 15 i 16 d’abril tindrà lloc el II Curs de Literatura Popular ‘’Contant i cantant rondalles i cançons a l’escola’’, dirigit per Joan Borja i que està organitzat per la Universitat d’Alacant i l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil- Albert, i que a dia de hui compta ja amb 120 alumnes inscrits.

El nostre regidor també ha recordat la posada en marxa del cicle de presentació de llibres, ‘’Altea, llibres a la primavera’’, que comença el 6 d’abril amb la presentació de l’obra ‘‘Un sepulcre de lletres minúscules’’, de Silvestre Vilaplana, i continuarà tots els dijous, a la Casa de Cultura, fins al dia 19 de maig.

Així mateix del del 9 al 14 de maig tindrà lloc la primera Setmana de Música Antiga i Barroca, un nou projecte de concerts que tindrà lloc a l’aire lliure, a l’església parroquial i a Palau on els protagonistes són la música antiga i el poble d’Altea, com escenari privilegiat dels concerts. L’activitat està organitzada pel grup Pas de Quatre i compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Altea. Entre les actuacions més destacades del cicle el regidor ha anunciat el concert del reconegut intèrpret de música antiga, Jordi Savall, el dia 14 de maig com a cloenda del cicle.

Tancarà la programació cultural del mes de maig el 13 Festival de Narració Oral, Encontes, que es celebrà del 18 al 22 de maig, i que està organitzat per l’Ajuntament i Aktes.