Els nostres regidors de Compromís, Pere Barber de Joventut i Diego Zaragozí d’Ocupació presenten el taller ‘’Aspectes personals per a l’ocupació’’ que organitza l’oficina del SERVEF de Calp amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea a través d’estes dos regidories, i que tindrà lloc els dies 3 i 4 de març.

El taller és gratuït i està dirigit a persones aturades per tal de millorar aspectes que poden ajudar a la recerca d’ocupació, com l’autoestima i la comunicació a l’hora de buscar treball.

Les places són limitades i les inscripcions al curs es poden realitzar al Centre Cultural Juvenil i a l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local d’Altea. Les persones interessades en participar han d’estar inscrites al SERVEF. L’horari del taller serà de 9:30 a 12:30 hores i tindrà lloc al Centre Cultural Juvenil.