El regidor d’Esports, Pere Barber, s’ha reunit amb els presidents dels clubs esportius d’Altea per fer-los entrega de la documentació que han de presentar per rebre les subvencions municipals corresponents a l’exercici 2016. El pressupost destinat a les subvencions que els clubs esportius d’Altea rebran enguany és de 86.425,00 euros, repartit entre els clubs locals, Reprise Slot, Handbol, UD Altea, Club Nàutic, Club Ciclista, Pilota Valenciana, Club d’Atletisme, Volei, Bàsquet, Fútbol Sala, Club Natació, Tennis Taula i l’esportista Anna Gimeno. A tots ells s’afegeix el contracte de la piscina municipal.

A la reunió també es va tractar sobre la creació de les bases per les quals es regiran les subvencions de l’any 2017. ‘’De cara a l’any que ve, informava el regidor, volem que les noves bases establisquen el criteri de l’adjudicació de les subvencions esportives locals, per tal de fer un repartiment equitatiu entre tots els clubs esportius’’.

Durant la reunió,  Pere Barber, regidor de Compromís, va dir que “ vam parlar sobre la creació del Consell Local d’Esports, en el qual participaran tots els clubs locals i els seus presidents, un projecte que encara està en les primeres fases i que ens agradaria posar en marxa durant aquest any 2016’’.