Compromís lamenta la passivitat del govern davant el lamentable estat del camp de futbol d’Altea la Vella.

Recorden que este problema existeix des del primer dia i que Altea la Vella ha sigut la gran oblidada en les inversions preelectorals impulsades pel govern PP-Cipal.

El camp de futbol d’Altea la Vella construït en 2010 a través del Pla E era una reivindicació històrica dels veïns i veïnes d’Altea la Vella. La inversió de 900,000 euros que es va fer en el complexe esportiu no preveia que el camp de futbol es construïa sense els fonaments necessaris per evitar les conseqüències de trobar-se en una zona argilosa.

En aquell moment es va considerar més important inaugurar a hora que no atendre les advertències de l’empresa adjudicatària ni dels tècnics.

Arran d’això, la situació del camp no ha fet més que empitjorar amb el temps sense que ningú haja fet res per evitar definitivament el seu deteriorament. El lamentable estat del terreny i el perill que provoca és tan evident que no només els pares i mares han alertat de la situació sinó que els àrbitres de la Federació també ho han denunciat.

L’actual equip de govern ha sigut des de l’inici de legislatura ben conscient d’esta situació. No obstant això, en lloc arreglar el problema definitivament, sempre han optat per una solució temporal per no fer les inversions necessàries. Cal recordar, no obstant, que enguany s’ha ampliat el període de carència i es posposa el pagament d’1,2 milions d’euros d’interessos del Pla de Pagament a proveïdors, part dels quals s’han destinat a quadrar el capítol de personal i, per tant, es podria haver sufragat esta inversió per la mateixa via.ALV0

Per a Maria Laviós, candidata de Compromís per Altea la Vella, “és lamentable que les inversions que està fent el govern PP-Cipal en plena precampanya, algunes d’elles de dubtosa necessitat, hagen passat pràcticament de llarg per Altea la Vella”.

Compromís considera imprescindible que s’atenguen d’una vegada per totes les necessitats reals de la població i que es realitzen les inversions necessàries per solucionar els problemes del dia a dia i fer eficients totes les instal·lacions municipals.