Ahir, diumenge 12 d’abril, es presentava a la Plaça de l’Aigua la que ja és oficialment la Candidatura de Compromís per Altea per a les eleccions locals que tindran lloc el pròxim 24 de maig.

En un acte informal, amb música en directe i la presència de Mireia Mollà i Joan Baldoví, es van presentar els 21 candidats i candidates que formaran la llista de Compromís per a la cita electoral i entre els que podem trobar perfils molt variats.

Entre els primers llocs, i acompanyant al cap de llista, Jaume Llinares, trobem a Imma Orozco (2), que actualment és regidora; Diego Zaragozí (3), Pere Lloret (4) i Beatriz González (5), una de les novetats d’esta renovada llista.

compromis-presenta

Jaume Llinares, en el seu discurs de presentació, va voler destacar la necessitat de canviar les coses, per millorar-les, per acabar amb l’immobilisme que  no ha sabut trobar cap solució als problemes endèmics del nostre poble, per eliminar la corrupció i les males pràctiques de la política, per recuperar la confiança de la gent, per crear alternatives i treball per als joves, per retornar el protagonisme a les persones i entre tots inventar el nostre futur com a poble, amb un projecte compartit, coherent i respectuós amb la nostra cultura, el nostre patrimoni i el nostre medi ambient”.

També va voler posar en valor a les vint persones que l’acompanyen en esta aventura assegurant que són responsables, treballadors, implicats en la societat alteana, però sobretot hi ha un valor fonamental, bàsic i sense el qual els demés ja no contarien i és que són bones persones”.

DSC_3242La resta de la llista estarà formada per: Pere Barber (6), Maria Laviós (7), Raúl González (8), Roser Durà (9), Marga Miras (10), Toni Ripoll (11), Empar Espí (12), Rafa R. Mompó (13), Anna Falgàs (14), Maria Pérez (15), Renate Nowarre(16), Ximo Sánchez (17), Mar Saval (18), Baltasar Ripoll (19), Joan Aguado (20) i Toni Doménech (21) tancant una llista renovada i valenta.

http://blogs.laveupv.com/particiveu/blog/14934/compromis-per-altea-presenta-la-seua-candidatura

http://www.diarioinformacion.com/benidorm/2015/04/13/compromis-presenta-candidatura-altea/1620179.html

http://lamarinaplaza.com/2015/04/13/compromis-presenta-una-candidatura-para-acabar-con-el-inmovilismo/