Cent dies no seran suficients per fer totes les coses importants que no s’han fet durant quasi quatre anys de legislatura al nostre poble. Ara bé, sí que ho seran per començar unes quantes obres, fer-se unes quantes fotos i deixar la caixa buida. El que vinga després que s’apanye: refugi d’animals, ajardinament de l’accés al Port per La Carbonera, remodelació del carrer Alcoi, de la Costera del Gallo, de l’Avinguda Jaume I, canvi del traçat del carril bici, etc.

DSCN9870Ara sí, resulta que ens plouen les subvencions i tenim superàvit. Però, una obra –per molt esperada que siga-  no ha d’esborrar el record d’una legislatura plagada de pujades d’impostos i de decisions preses d’esquenes a la ciutadania. Per això, serem molts els que, entre altres coses, no aplaudirem que es gasten 80.000 euros en la modificació d’un tram del carril bici que es va inaugurar fa només any i mig perquè PP i Cipal no van voler esperar l’autorització de Costes.  Són els bombers piròmans: ara es mostren com la solució a un problema que ells solets han creat.

Eixa manera de fer política de PP i Cipal és tan vella que fa olor de ranci. De Miguel Ortiz ens ho esperàvem. De Cipal, la veritat, també. Fa temps que ha quedat al descobert el seu full de ruta i com de fàcil els resulta fer costat a les polítiques del PP.

DSCN9866

És un insult per a la intel·ligència dels ciutadans i ciutadanes d’Altea tindre el poble alçat en alt ara que venen eleccions i són moltes les preguntes que ens hem de fer:  Res d’això s’hauria pogut fer abans? Són eixes les inversions més necessàries per al nostre poble? Les més urgents? S’ha consultat les prioritats als contribuents?

Afortunadament, la societat ja no es deixa convèncer amb tanta facilitat. Estos cent dies maratonians de carrers alçats, de fotos, de regidors de proximitat fins la sopa, d’inauguracions i de deixar la caixa tremolant ens serviran als alteans i alteanes per reflexionar.

DSCN9864Des de Compromís vos animem a què centreu eixa reflexió al voltant de la necessitat de deixar enrere d’una vegada per totes eixa vella manera de fer política. La vella política és paternalista i populista, es fa visible cada quatre anys en inauguracions d’obres inútils i considera la ciutadania un instrument per arribar al poder, que s’exerceix només per perpetuar-se.

La nova política la fa la gent. Ja no ens deixem enganyar. Es pot governar i gestionar de baix cap a dalt, involucrant la societat en la presa de decisions amb l’única finalitat de millorar la vida de les persones. Eixe és el nostre Compromís.