El col·lectiu Local de Compromís va celebrar divendres una xarrada – col·loqui sota el títol “Què pot fer Compromís per tu: l’exemple del riu Algar” en la qual participaren com a ponents l’advocat urbanista Josep Lluís Ferrando i el diputat autonòmic, Síndic del Grup Parlamentari Compromís a les Corts i Secretari General del BLOC, Enric Morera.

Morera va aconseguir un ple total en la Casa de Cultura, on va explicar quin treball realitza el Grup Parlamentari a les Corts i com Compromís s’ha constituït com una alternativa real a les nefastes polítiques  del PP. El diputat va denunciar, com ja havia fet en les Corts el dia anterior, que el govern de Fabra ha gastat 4.500 milions d’euros fora de pressupost i que cada any la Generalitat ha de destinar 4.200 milions d’euros d’interessos per fer front al forat de 30.000 milions creat pels successius governs del PP.1920282_10202888418359138_50520099_n

Per la seua part, Lluís Ferrando, assessor legal del BLOC-Compromís en el contenciós contra el PAI “Los Puentes del Algar”, va explicar el contingut de la sentència definitiva del Tribunal Suprem que dóna la raó als seus representats i ratifica la seua nul·litat.

Imma Orozco, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Altea, va insistir en el seu clar posicionament a favor de la protecció màxima del Riu Algar com a parc natural com a única forma d’evitar futurs intents d’agressió a este paratge. També va explicar que Morera ha presentat ja diverses iniciatives a les Corts en eixe sentit i que continuaran la col·laboració fins que siga una realitat.