A hores d’ara, molts de vosaltres ja sabreu que hi ha intenció de muntar un tanatori al nostre poble. Compromís defensa que este tipus d’infraestructures han de comptar amb el vist-i-plau del veïnat i complir amb totes les exigències legals. I en este cas això no es dóna.
Per tant, esta ubicació no compta amb el nostre suport i així ho hem manifestat als veïns que ens han preguntat. Estem oberts a estudiar altres ubicacions més adequades.
Per això ens indigna -per no dir que ens sembla rastrer- que Carolina Punset argumente al veïnat que amb qui han de parlar és amb nosaltres, perquè probablement acabem la legislatura governant amb el PP.
Senyora Punset, vosté governa amb el PP perquè fins ara li ha convingut -i molt-, com també li convé trencar en breu eixe pacte per intentar llavar la seua imatge de cara a les eleccions -com ja va fer amb el Psoe. Això no serà cap sorpresa.
Però, per favor, no ens clave a nosaltres pel mig. Nosaltres no juguem a eixe joc. Nosaltres no enganyem les persones que van confiar en nosaltres. La nostra gent ja va decidir en el seu moment no governar amb el PP de Miguel Ortiz i tant els nostres regidors com el Col•lectiu mantindrà este posicionament fins el final.