Ací teniu el text que voreu publicat a la pròxima revista que estem a punt d’editar (i que prompte vos farem arribar) on vos parlem de la fita històrica que podem aconseguir obtenint per primera vegada representació al Parlament Espanyol.

Les enquestes ens donen la possibilitat de treure dos Diputats i ens consta que la gent dels col·lectius està treballant molt per poder arribar a aconseguir-los, només ens cal un últim esforç per assolir estos magnífics  resultats.

Vos encoratgem a que el diumenge aneu a votar i trieu la millor opció, que és la COALICIÒ COMPROMÍS-Q.

“La Coalició Compromís-Q ,de la qual forma part el BLOC, va presentar 25.000 avals davant les juntes electorals valencianes, set voltes més del que marcava la llei electoral pactada per PP i PSOE per poder participar en les eleccions Generals. Això ja evidenciava les ganes de trencar amb el bipartidisme i depositar la confiança en un projecte que posa la ciutadania en el centre de totes les seues propostes. Perquè és impossible no contagiar-se de la manera honesta i compromesa de fer política que tenen els nostres representants a les Corts Valencianes, Enric Morera, Mònica Oltra, Josep Maria Pañella, Mireia Mollà, Fran Ferri i Juan Ponce. Per això el BLOC d’Altea ha col·laborat, amb la mateixa il·lusió que la resta de col·lectius que integren la Coalició Compromís arreu del País Valencià,  perquè tinguem representació al Parlament espanyol. Comptar amb una veu valenciana a Madrid, una veu que defense els interessos dels valencians i valencianes i que no estiga supeditada als interessos estatals del seu partit, tindre un diputat valencianista que pose veu, als nostres projectes, a les nostres aspiracions de futur i al nostre fet diferenciador. és una fita històrica. I com va dir el nostre candidat, Joan Baldoví, “anem a situar l’arc de Sant Martí que representa Compromís en el Congrés. Anem a ser el taronja del valencianisme, el roig de l’esquerra moderna, el verd de l’ecologisme, el rosa de la diversitat sexual, el morat de les dones i el groc dels antinuclears. Nosaltres anem a representar a les persones de la nostra terra perquè per a nosaltres allò més important són les persones, aquelles que necessiten polítics honrats que els defensen”.

Ànim i endavant!!!!!!