El regidor de Recursos Humans, Rafael Ramón Mompó, ha negociat en MGN una Oferta d’Ocupació Pública Extraordinària per a cobrir 53 places d’interins municipals que passaran a cobrir-se definitivament per personal fix per a atendre diferents llocs laborals, en una de les convocatòries més ambicioses de les últimes legislatures.

L’edil considera que aquesta “proposta té com a objectiu acabar amb la temporalitat en el propi Ajuntament i acabar amb la temporalitat dels llocs afectats”.

La proposta considera que en la Relació de Llocs de Treball (RPT) “figuren vacants diverses places, la cobertura de les quals es considera necessària per al bon funcionament dels serveis públics” municipals i la prestació de qualitat – segons comenta l’edil de l’àrea –.

Entre els llocs a cobrir, es troba una plaça de Tècnic de Gestió de l’Administració General (TAG), sis auxiliars i sis conserges. A més, s’inclou un arquitecte, un tècnic de Sistemes d’Informació i un altre de Control Pressupostari i Gestió de la Despesa. Alhora s’ha convocat places d’enginyer tècnic industrial, d’Obres Públiques i un informàtic.

L’oferta més àmplia és la de professors de música, en total 16 per al Conservatori; tres operaris d’instal·lacions esportives i dos monitors d’esports. També s’inclou dos educadors d’integració social, dos locutors de ràdio, així com dos treballadors socials.