El regidor d’Esports, Pere Barber, ha anunciat l’inici de les obres de millora del Pavelló Garganes; una de les instal·lacions més longeves de la Ciutat Esportiva. Actuació que consisteix principalment en la reparació de les goteres que presenta i la renovació del paviment que s’ha anat deteriorant amb el pas del temps.

Segons els detalls oferts per l’edil, està previst que la remodelació del paviment s’inicie el dilluns 16 de maig i la seua durada es prolongue durant dos setmanes. La inversió d’esta millora és de 56.088,98€ i l’empresa adjudicatària és Niverna S.L.

En paraules de l’edil, “el nou paviment del Pavelló Garganes està homologat per la Federació Internacional d’Handbol. És d’última generació i gràcies a les seues altes prestacions d’absorció davant de l’impacte, evita lesions durant la pràctica esportiva i a més permet la possibilitat de disputar tota mena de competicions oficials de totes les categories d’handbol, futbol sala, bàsquet i voleibol”.

D’altra banda, el dia 9 comença la reparació de goteres, tant al Pavelló Garganes com al Palau dels Esports. El cost d’esta actuació és de 44.000€ i s’utilitzarà escuma de poliurea per intentar garantir que no es tornen a produir estos problemes de filtracions. Ha assenyalat el responsable municipal d’Esports.

“Amb estes millores es solucionaran dos temes que calia reparar més aviat que tard i en poques setmanes, el Pavelló Garganes patirà un important canvi que permetrà, a més de millorar les condicions en què es practica esport, poder albergar competicions oficials que necessiten el compliment d’una sèrie de requisits com tenir un sòl que esmortisca les caigudes dels jugadors”. Ha conclòs Pere Barber.