L’Ajuntament d’Altea ha canviat la centraleta telefònica amb l’objectiu de millorar l’atenció al ciutadà reduint el seu temps d’espera. Així ho han donat a conèixer els regidors de Noves Tecnologies i Administració, Pere Barber i Rafael R. Mompó, respectivament.

Este nou sistema de gestió de telefonades de l’Ajuntament, que ja està operatiu, té per objecte reduir el temps d’espera a les telefonades i que l’usuari no haja de passar per diversos interlocutors fins a comunicar-se amb el departament desitjat.

A partir d’ara el ciutadà o ciutadana que vulga contactar amb algun departament consistorial haurà de marcar el 965 84 13 00 i seguir les indicacions de la locució que  portaran a l’interlocutor correcte.

Una vegada establert el contacte amb l’Ajuntament, la ruta de les telefonades es divideix per àrees de gestió. A l’1 hi ha Territori, que abasta Urbanisme, Infraestructures i Medi Ambient; el 2 Àrea Econòmica, on està Registre de Factures, Contractació i Recursos Humans; el 3 és Administració, Atenció al Ciutadà i Cita Prèvia; el 4 és el número de l’Atenció al Ciutadà i Cita Prèvia; l’àrea 5 correspon a Foment de l’Ocupació, el Comerç i el Turisme i el 6 són les àrees d’Educació i Igualtat.

La nova centraleta dóna la possibilitat de ser atès a qualsevol de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana, valencià i castellà. Esta opció serà elegida al principi de la locució.