L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Medi Ambient i dins de la iniciativa ‘Altea zero emissions’, s’ha adherit a la iniciativa ‘L’Hora del Planeta’. Per això dissabte que ve, 26 de març, apagarà les llums de l’Ajuntament i l’Església de La nostra Senyora del Consol com a mostra de connexió amb la naturalesa i reivindicació i lluita contra el canvi climàtic.

“Voldria demanar a la ciutadania d’Altea que s’unisquen a aquesta iniciativa mediambiental i dissabte que ve, entre les 20.30 i les 21.00 hores, apaguen les seues llums. És un xicotet gest que ens uneix a la nostra naturalesa i mostra el nostre compromís amb la cura del medi ambient i la salvaguarda del medi natural”, ha comentat Jose Orozco, regidor de Medi Ambient.

La ‘Hora del Planeta’ és una aliança de governs i organitzacions, entre elles WWF, que sol·liciten una major ambició i una acció urgent per a detindre i revertir la pèrdua de la naturalesa per a 2030. Només unes setmanes després de la ‘Hora del Planeta 2022’, els líders mundials es reuniran en la COP15 del Conveni de Nacions Unides sobre Diversitat Biològica per a decidir sobre un nou pla d’acció global per a la naturalesa per a la dècada vinent. Per això, que enguany és clau la participació de tots en aquesta iniciativa.