Aquesta actuació ha rebut una subvenció de 57.000 euros del pla ‘Recuperem Llars’ de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica

L’Ajuntament d’Altea, a través de la seua regidoria d’Urbanisme, durà a terme la rehabilitació d’un edifici situat en el nucli urbà per a ús social. Aquesta actuació ha rebut una subvenció de 57.000 euros del pla ‘Recuperem Llars’ de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica.

“Estem molt contents d’haver rebut esta subvenció de ‘Recuperem Llars’ per a fer este projecte. Esta edificació estava catalogada com a ruïna, però després de les inspeccions s’ha vist que els murs estan en perfecte estat i es pot fer una rehabilitació i així incorporar-la al nostre estoc de caràcter social”, ha comentat Jose Orozco, regidor d’Urbanisme.

L’immoble, que se situa en la confluència dels carrers La Sequia, Alacant i l’Empedrat, data de l’any 1920 i està dividit en tres plantes, semisoterrani i dues plantes. El projecte de rehabilitació contempla la divisió de la casa en tres habitatges per a ús social, cadascuna d’elles dotada d’una habitació, lavabo, cuina i sala d’estar.

Per a això, segons la memòria valorada, es realitzaran diferents actuacions com canviar la xarxa de sanejament, estabilitzar la façana, apuntalar els forjats o equipar els banys i cuinar. Actualment s’està redactant el projecte i les obres començaran a la tardor, s’estima que finalitzaran en el primer semestre de 2023.