Els treballadors i treballadores de La Pública han realitzat durant els mesos d’agost i setembre una neteja i desinfecció intensiva dels centres educatius d’Altea; tant en zones interiors com en els patis, per al que s’ha fet ús de dues màquines hidronetejadores. Els operaris del servei de neteja d’edificis, han dedicat 3.286 hores per netejar a fons totes les escoles de la localitat.

El regidor de la pública, Diego Zaragozí, ha volgut posar en valor l’esforç dels operaris i operàries, ressaltant que, “cal tenir en compte que en alguns dels centres s’han dut a terme obres del Pla Edificant, com ara al CP de l’Olla, en què la neteja ha hagut de realitzar-se amb més profunditat una vegada conclosos els treballs”. “A això cal sumar que al CP Garganes i el CP d’Altea la Vella s’ha impartit Escola d’Estiu fins fa escassament uns dies, el que ha suposat que s’hagen hagut de portar treballs de neteja i desinfecció fins a l’últim dia abans de l’inici de les classes el passat dimecres 8”; ha afegit Zaragozí.

Segons les dades aportades per l’edil, a més de la posada a punt dels centres educatius del municipi, La Pública ha actuat en els accessos als mateixos desinfectant voreres, portes, bancs, etc.

“Amb estos exhaustius treballs de neteja i desinfecció, s’estan complint les recomanacions i protocols sanitaris de la Conselleria per a l’inici de curs escolar”; ha matisat Diego Zaragozí, que ha conclòs explicant que a més de la neteja i desinfecció dels col·legis, La Pública ha realitzat tasques de poda i adequació dels jardins d’estos centres. Tot això amb l’objectiu d’iniciar el curs en les millors condicions possibles.