Esports atorga 138.000€ en subvencions i destina altres 85.000 al transport dels diferents equips.

El regidor d’Esports, Pere Barber, es reunia el passat dijous a la vesprada amb els responsables dels diferents clubs esportius del municipi per abordar diferents temes com ara les subvencions que estos van a rebre, la signatura de convenis de col·laboració entre les entitats i l’Ajuntament, així com informar-los de la intenció de la regidoria de posar en marxa el Consell Local d’Esports.

Entre els assumptes tractats, Barber informava als presents “que el consistori ha tramitat sengles peticions de subvenció a la Diputació Provincial d’Alacant per canviar la pista del Pavelló Garganes i renovar la gespa artificial del camp de futbol”. Dues actuacions a la ciutat esportiva que estan pendents de l’aprovació d’estes subvencions.

En total són 138.650€ els destinats a subvencions en este 2021, dels que els clubs esportius rebran 65.050€ en subvencions directes; les Escoles Municipals 65.100€ i 8.500€ aniran destinats a activitats esportives com la Mediterranean Coast Challenge i la Costa blanca Bike Rice.

A més de les subvencions a clubs, esportistes professionals, escoles municipals i esdeveniments esportius, l’àrea d’Esports destina 85.000€ al transport dels esportistes en els desplaçaments dins del calendari esportiu. Desplaçaments que en la majoria de les ocasions es produeixen a la Comunitat Valenciana.

En el transcurs de la trobada amb els clubs, l’edil d’Esports agraïa la seua tasca en pro de l’esport alteà i destacava el seu esforç durant l’últim any. Un temps en què la situació sanitària generada per la pandèmia de la COVID-19 ha condicionat l’activitat.

Finalment Pere Barber mostrava el continu suport municipal a l’esport i matisava “sempre intentem mantenir les subvencions que es vénen atorgant i en la mesura de les possibilitats de les arques municipals s’incrementen”.

Cuadre de subvencions