Ahir va tindre lloc la inauguració a Palau Altea de l’exposició Attrezzo de l’artista alcoià Josep Sou. Es tracta d’una extensa col·lecció que el mateix autor descriu com “una síntesi de la paraula i la imatge que pertany a una sensibilitat anomenada poètica sentimental verbo-visiva”.

En la presentació, la regidora de Cultura, Aurora Serrat va explicar que l’exposició és una mostra més del compromís de l’Ajuntament per omplir les sales d’art. L’edil també va ser l’encarregada de presentar a Sou, qui va destacar el seu pas per la Facultat de Belles Arts d’Altea de la Universitat Miguel Hernández com a professor de Pintura Urbana. “Personalment, el que més em fascina són les seues performances poètiques”, afegia Serrat, les quals l’autor va realitzar durant l’acte.

Per la seua part, Jaume Llinares, alcalde d’Altea, va elogiar Josep Sou perquè “hi ha pocs artistes que engloben tanta complexitat en una sola persona”.

La regidoria de Cultura també ha realitzat un catàleg amb totes les obres de l’exposició perquè els visitants puguen dedicar més temps a la col·lecció. Attrezzo estarà a Palau Altea fins al 30 de setembre i pot ser visitada els dimarts i dijous de 16:30 a 18:30 de manera gratuïta. Pròximament s’anunciaran visites guiades amb l’autor.