La regidora de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós, dóna a conèixer una oferta de treball temporal per a joves, que consisteix en auxiliar de platges durant l’estiu per a persones desocupades menors de 30 anys. Els interessats i interessades han d’estar inscrits com a demandants d’ocupació en el LABORA i en el Servei de Garantia Juvenil.

Segons ha explicat l’edil, “des de LABORA, el Servei d’Ocupació i Formació estan ultimant el decret del Consell per a subvencionar la contractació durant tres mesos per a les persones desocupades menors de 30 anys, a fi de prestar tasques d’informació i suport a la població a les platges “.

“L’any passat ja es van posar en funcionament estos contractes, però este any, els ajuntaments tindrem un paper més important i estem a l’espera de rebre les instruccions pertinents, però és important que aquells joves que vulguen participar en este procés, estiguen inscrits com demandants d’ocupació en LABORA i també, han d’estar inscrits al Servei de Garantia Juvenil, ja que la selecció es farà entre aquelles persones que estiguen apuntades als dos organismes”; indica la regidora de Foment de l’Ocupació.

Els contractes tindran una durada de al menys tres mesos a jornada completa i hauran d’iniciar i finalitzar en el període comprès entre l’1 de juny i el 30 de setembre de 2021.

“Per tant, a l’espera de rebre les directrius per començar el procés de selecció, animem a tots els nostres joves a que s’inscriguen o que revisen la seua situació de demanda al LABORA a l’enllaç https://puntlabora.gva.és/puntlabora/   i a el Servei de Garantia Juvenil a https://www.sepe.es/HomeSepe/Personas/encontrar-trabajo/Garantia-Juvenil.html “; assenyala Laviós.

Maria A. Laviós ha conclòs recordant als joves que si tenen dubtes o necessiten ajuda per a la seua inscripció, poden demanar cita prèvia a Foment de l’Ocupació, telefonant al número d’atenció 96 584 28 53.