Amb l’objectiu d’ordenar i millorar el trànsit a l’av / Joan Alvado, a l’altura de l’encreuament amb el Camí del Pontet i Camí del Barranquet, la regidoria d’Infraestructures, a través de la brigada d’obres de La Pública, iniciarà la propera setmana l’execució d’una rotonda de 6,5 metres de diàmetre en esta intersecció. Així ho ha informat l’edil d’àrea, Diego Zaragozí.

Com ha explicat el regidor, “fa unes setmanes es va senyalitzar una rotonda provisional en este encreuament, de mida xicoteta, per estudiar el seu funcionament. Es va apreciar que esta resultava insuficient i es va augmentar el seu diàmetre a 6,5 ​​m. S’ha vist que funciona millor i acompleix la seua funció també amb la circulació de vehicles de gran tonatge, de manera que finalment, després d’estes setmanes de prova, es construirà la rotonda”. “Amb l’execució d’esta rotonda es pretén minorar i controlar el trànsit en esta cruïlla de l’Avinguda Juan Alvado, pel qual passen nombrosos vehicles”; ha afegit Zaragozí, que ha matisat que “fins al moment s’ha fet una prova per veure com funcionava i ara es materialitzarà l’obra física”.

Segons els detalls aportats per l’edil, les obres donaran inici quan la Brigada d’Obres concloga unes millores que està duent a terme en estos moments al Passeig Sant Pere, a l’altura de l’edifici Alteanos, en què la vorera s’havia deteriorat i s’està substituint. Així mateix, al carrer que va des de la N-332 fins al Passeig Sant Pere, a l’altura de la caserna de la Guàrdia Civil, s’està reculant la vorera per facilitar el gir dels vehicles a la dreta.

“Una vegada concloses les millores al Passeig Sant Pere, la Brigada d’Obres passarà a l’Av / Joan Alvado per executar la rotonda i reparar els punts més deteriorats de la vorera en esta avinguda”; ha detallat Diego Zaragozí, responsable municipal d’Infraestructures i Empresa Pública.