El regidor d’Urbanisme, Jose Orozco, respectivament, han girat vista en el matí d’ahir a l’IES Bellaguarda, en què han donat inici les obres de millora del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació.

Els regidors han estat acompanyats pels tècnics responsables d’esta actuació, valorada en 106.000 € i representants de l’empresa alteana Sense Complicacions, adjudicatària de la mateixa; així com per la directora del Centre Maria José Llorca.

El regidor d’Urbanisme, Jose Orozco ha detallat alguns detalls tècnics de l’actuació, com són la recollida de pluvials a les pistes; el tancament de vidre d’una escalinata interior; o la reparació de filtracions en la coberta de gimnàs i la sala de professors entre d’altres espais; al temps que ha declarat que “este 2021 serà un any de recollida de fruits de molta feina. Ara s’han iniciat les obres a l’IES Bellaguarda, que hem coordinat amb la direcció del centre, prioritzant les obres que es puguen simultaniejar amb les classes lectives i a l’estiu, quan els alumnes estiguen de vacances, s’emprendrà la recollida de pluvials que suposarà un aixecament de les pistes esportives”; ha matisat el regidor.

Així mateix, Jose Orozco s’ha referit a diferents actuacions del Pla Edificant a Altea entre les que es troben “la imminent finalització de les obres del CP L’Olla dels dos mòduls prefabricats i l’inici d’un segon pla en què es dotarà el centre d’un menjador fix. L’inici de la licitació de les obres del Blanquinal, centrades en dotar d’accessibilitat a tot el centre i que contemplen, fins i tot, la instal·lació d’un ascensor i l’adequació d’una aula d’Infantil. Ja tenim la licitació del menjador de les Rotes i les obres s’iniciaran en els pròxims dies”.

L’edil d’Urbanisme ha agraït a la Conselleria “tot l’esforç que està realitzant amb la inversió a Altea de més de 1,9 milions d’euros sense fer cap centre nou, sinó que millorant els ja existents, i estem molt satisfets dels resultats que va a donar al Pla Edificant”.