La passarel·la de la Plaça de l’Ajuntament que comunica l’avinguda Jaume I amb l’avinguda Comunitat Valenciana està ja oberta al pas després de la millora que des de l’àrea d’Infraestructures s’està duent a terme d’esta important travessia de vianants situada sobre la via del ferrocarril en ple nucli urbà d’Altea. Així ho ha anunciat l’edil d’àrea, Diego Zaragozí.

Segons ha explicat l’edil, els treball d’intervenció a la zona de pas, com la reposició de terra de la mateixa, han conclòs i tan sols falten per executar tasques d’acabat que suposaran una millora en la visual de la infraestructura, però que no impedeixen que s’haja obert a la circulació de la mateixa. “La passarel·la s’ha convertit en un camí molt transitat per a aquells veïns o visitants que circulen pel nucli urbà, més encara des que s’ha habilitat l’aparcament Garganes-Basseta, per la qual cosa hem decidit obrir abans de concloure la totalitat de les millores que es van a realitzar en ella i així evitar que els desplaçaments a peu tinguen un recorregut més llarg per zones de pas alternatives a esta passarel·la”; ha declarat Zaragozí, que ha conclòs sol·licitant disculpes per les molèsties que l’actuació haja pogut ocasionar a la població.