Des de la Regidoria de Medi Ambient, encapçalada per Jose Orozco, s’ha anunciat una nova edició del curs d’emprenedoria agrària “Agroemprende 1”, que tindrà lloc del 30 de novembre al 4 de desembre a l’Auditori del Centre Social d’Altea.

Este curs té com a objectiu formar nous agricultors que vulguen posar en marxa iniciatives econòmiques agràries i relacionades amb l’entorn rural. Està lligat al Pla de Dinamització Agrària (PDA) del Banc de Terres de l’Ajuntament d’Altea i organitzat per l’Agència de Dinamització Rural Buscatierras.

L’edil ha destacat que “a causa de la situació de la COVID-19, el curs es desenvoluparà en modalitat mixta, amb una part presencial i una altra online. Hem rebut sol·licituds d’emprenedors de diferents punts d’Espanya, per la qual cosa és una forma que també puguen participar. L’aforament de participants és de 20 presencials i 50 online”.

El curs és gratuït i té una duració de vint hores, de les quals, quinze seran lectives i cinc seran seguiment de tutories de les noves Startups.

Poden inscriure’s totes les persones que es plantegen emprendre una activitat agrària; les interessades a participar en el Banc de Terres com a demandants de terres; aquelles que necessiten suport, assessorament i eines per a donar un pas a l’emprenedoria, o professionals agrícoles que vulguen ampliar coneixements. La inscripció romandrà oberta fins a l’inici del curs i es pot realitzar a través del següent enllaç: https://buscatierras.com/agroemprende-1-curso-emprendimiento-agrario-altea/.