El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s’ha desplaçat este matí a Altea per a signar el conveni de col·laboració que regula la subvenció de 50.000€ que Turisme Comunitat Valenciana ha assignat al municipi. El conveni ha sigut rubricat pel secretari autonòmic i l’alcalde d’Altea i, ha comptat amb la presència de l’edil de Turisme, Xelo González.

Xelo González ha assenyalat que “enguany l’ajuda que ens brinden des de la Generalitat Valenciana s’ha incrementat en 5.000€. Sempre és d’agrair que augmente i, a més, que hi haja continuïtat. En este sentit, les xifres han sigut molt positives, este estiu hem sigut el municipi turístic que més ha pujat en tota Espanya, amb un 70% més, respecte a l’any passat. Per a això, des de la Regidoria de Turisme hem aplicat diverses accions d’estratègia turística i màrqueting online, generant visibilitat i millorant el posicionament del municipi d’Altea a xarxes socials, a més de fomentar el turisme familiar, entre altres”. I afegia que “el conveni de col·laboració atorga 50.000€ al municipi, l’objectiu del qual és realitzar noves accions de màrqueting turístic i promoció”.

Jaume Llinares ha agraït la bona i contínua relació entre totes dues institucions i ha destacat que “Altea ha sigut el poble que més ha incrementat el seu turisme, destacant el turisme nacional. Totes les mesures de seguretat, campanyes de sensibilització i informació que hem adoptat han projectat la imatge de municipi segur, tranquil i de turisme cultural que som”. I continuava, “agraïsc els recursos que la Generalitat Valenciana destina a Altea, a través d’este conveni de col·laboració podrem continuar amb la difusió i divulgació, i consolidar la marca Altea”.

Com a representant de l’administració autonòmica, Colomer ha destacat que les vies que ha triat Altea, “cap a la sostenibilitat, hospitalitat, empatia, segmentació, diferenciació i qualitat, és el camí a prendre”, ressaltant que “Altea té eixa força i ha sabut transmetre un missatge de confiança i seguretat en estes temps tan difícils”. I ha donat les gràcies a l’Ajuntament per tot l’esforç, animant a Altea a continuar lluitant perquè el turisme siga sempre la resposta.

Finalment, tant l’edil de Turisme com l’Alcalde han manifestat el seu agraïment a Turisme Comunitat Valenciana per la signatura d’este conveni, que en la situació actual, suposa un suport per al municipi en matèria de turisme.