Dimecres es va celebrar la tercera sessió de Consell Local de Comerç i Turisme que van presidir els edils de les àrees respectives, Comerç, Miguel de la Hoz; i Turisme, Xelo Gonzàlez.

El consell es va focalitzar en la crisi sanitària provocada per la COVID-19. L’únic punt de l’ordre del dia, a part de l’aprovació de l’acta anterior i de precs i preguntes, era la situació actual creada pel coronavirus. L’objectiu de la trobada que, per primera vegada des de la seua creació, es va celebrar a través de videoconferència, era intercanviar informació i opinions sobre què es podia fer per iniciar la recuperació econòmica amb les màximes mesures de seguretat per al sector turístic i comercial.

Els membres del consell van aportar la seua visió de la situació i van coincidir que és el moment d’actuar de manera conjunta i unida per intentar pal·liar els efectes d’esta crisi sanitària i econòmica. De la trobada van sorgir diverses propostes i idees que es realitzaran de forma conjunta entre les diferents associacions i l’Ajuntament per gestionar la crisi i accelerar la recuperació.L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, també va assistir a la sessió ordinària ja que estava interessat a conèixer, de primera mà, l’opinió del sector comercial i turístic de la localitat.