El regidor d’Urbanisme, Jose Orozco i l’edil d’Educació, Vicenta Pérez, han rebut este matí les obres executades en el CP Altea la Vella a través del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació. Una important actuació que ha tingut un cost de més de 150.000€ i que ha consistit en millorar l’accessibilitat del centre.

Jose Orozco, ha recordat els detalls tècnics de l’obra, com el seu pressupost que ascendia a 190.000€ però que finalment s’ha executat amb 35.000€ menys. “Diners que fins al 2024 es podrà utilitzar en millores al col·legi”, ha puntualitzat l’edil d’Urbanisme.

“S’han fet moltes rampes connectant diferents zones de l’escola amb l’exterior, a més de l’execució d’un porxe; una rampa a l’aula de música i una altra al menjador i lavabos per a minusvàlids. En definitiva, s’ha millorat molt l’accessibilitat en tot l’àmbit de l’escola que a dia de hui compleix amb tota la normativa”. Ha detallat Orozco, qui ha manifestat satisfacció pel desenvolupament de l’actuació; “La veritat és que estem molt contents amb esta obra”.

I pel que fa a les actuacions en la resta de Centres Educatius del municipi, el responsable municipal d’Urbanisme ha anunciat que “es continua amb els processos de licitació del 2020. Bellaguarda probablement siga el primer, després l’Olla i seguirà les Rotes”

“M’agradaria fer una crida a les empreses d’Altea perquè estiguen atentes i puguen concursar en la licitació d’estes obres”. Amb esta invitació a participar en els processos de licitació ha conclòs Jose Orozco.